logo

Офталмолошки ласерски центар Д-р Ристовски

Д-Р РИСТОВСКИ

Офталмолошки ласерски центар Д-р Ристовски постои повеќе од 28 години. Дозволете ни да ви помогнеме да го подобрите вашиот вид и да ги заштитите вашите очи.

Д-р Роберт Ристовски

Прочитајте повеќе околу искуството и разните обуки на д-р Ристовски. По завршувањето на медицинските студии во Москва Д-р Роберт Ристовски специјализирал во областа на офталмологијата на институтот Фјодоров.

Докажано искуство и квалитет

Придружете се на големиот број на задоволни пациенти кои се лекуваат кај нас.

100,000+

Прегледани пациенти

2,000

Операции

4,000

Асистенции

Dotted

Често поставуваниПрашања

Не. Немаме соработка со фондот на Република Северна Македонија, и трошокот од прегледот го сносува пациентот.