logo
Doctor's Avatar

Д-Р РОБЕРТ РИСТОВСКИ

СПЕЦИЈАЛИСТ ОФТАЛМОЛОГ

Хирургија на преден очен сегмент: факоемулсификација и ECCE (катаракта), Excimer ласер рефракциона хирургија(корекција на диоптрија) LASIK I PRK, глауком, операции за стопирање на растечка кратковидост-склеропластика и колагенопластика

Самостојно извршени повеќе од 2,000 операции, 4,000 асистенции и над 100, 000 прегледани пациенти.

Во ласерскиот центар "Д-р Ристовски" кој како хируршки центар функционира веќе 10 години има направено околу 1000 хируршки интервенции.

Кариера